Online afspraak maken

Maak nu online uw afspraak!

Het is bij ons mogelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week een afspraak in te plannen, wanneer het u uitkomt. Dus niet alleen tijdens kantoortijden, maar u kunt op uw gemak ’s avonds of in het weekend al een afspraak met ons inplannen.

Klik hier om voor uw bezoek op de hoogte te zijn van onze maatregelen omtrent Coronavirus.

Ons online boeking systeem is bedoeld voor reeds bestaande klanten van onze praktijk. In de huidige markt is er een schaarste aan dierenartsen. Om te voorkomen dat we voor trouwe klanten onvoldoende ruimte hebben, willen we nieuwe klanten verzoeken om GEEN online afspraak te boeken, maar ons even te bellen voor de mogelijkheden 075-8200265. Zo kunnen we onze agenda beter beheren en bijsturen.

Bent u geen bestaande klant en boekt u toch een afspraak? Dan geeft u door verder te gaan met boeken ons toestemming om een toeslag in rekening te brengen tijdens het consult van 25 euro per huisdier. 

Een consult duurt bij ons standaard 20 minuten (ingevoerd tijdens Corona periode). Bij vaccinaties voor pups en kittens houden we zelfs extra tijd vrij (30 minuten). Wanneer u een afspraak maken voor ziekte geldt er per probleem 20 minuten. Kies in het geval van meerdere problemen de juiste afspraakoptie in onderstaand schema. Komt u er niet uit, of wilt u graag een medewerker spreken, bel dan 075-8200265.

Graag tot ziens!

Share