075 – 820 02 65 | Voor spoedgevallen na 18.00 uur en in het weekend: 020 - 740 06 00
Selecteer een pagina

Marinda van Ekris (Dierenarts-Eigenaar)

Ik ben Marinda van Ekris, dierenarts voor gezelschapsdieren. U zult mij geregeld tegenkomen in deze praktijk, want naast dierenarts ben ik ook eigenaar van deze praktijk. Hieronder zal ik wat meer over mijzelf vertellen:

Ik ben opgegroeid in de Zaanstreek, in Westzaan om precies te zijn. Van jongs af aan is het mijn droom geweest om dierenarts te worden en een eigen praktijk te beginnen. In Nederland is hiervoor één opleiding in Utrecht waar ik in januari 2008 ben afgestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik bij diverse praktijken en klinieken ervaring opgedaan. Na mijn studie ben ik terugverhuisd naar de Zaanstreek en na diverse waarnemingen, had ik mijn plek gevonden in Schagen. Daar heb ik bijna 3 jaar met veel plezier gewerkt.

De wens voor een eigen praktijk werd echter zo sterk dat ik besloot een eigen praktijk te beginnen in onze geliefde Zaanstreek. Een groot deel van mijn sociale leven was vroeger in Wormer. Hierdoor was de binding met Wormer altijd al aanwezig, vandaar dat ik besloot in dit mooie door veel natuur omgeven dorp een dierenartspraktijk te openen.

Uiteraard heb ik zelf ook huisdieren. Ik heb een senior kat (geboren in 2005) die (niet) luistert naar de naam Dobby. En vanaf november 2019 is ook mijn hond Brody bij ons gekomen. Brody mag geregeld mee naar de praktijk, dus u zult hem weleens tegenkomen.

Ik heb 2 lieve zoons, Martijn (2010) en Jesper (2013), die de belangrijkste rol in mijn leven spelen naast mijn werk en waarmee ik veel tijd samen doorbreng als ik niet op de praktijk ben.

Mijn passie en daarmee gelijk ons doel met de praktijk is om samen met u als baasje goede en op maat gemaakte gezondheidszorg te bieden voor uw liefste dier. Met de kwaliteit van onze zorg als uitgangspunt willen we u een dierenartspraktijk bieden waar mens en dier zich veilig en thuis voelt. Veel klanten en hun dieren zijn vaak van tevoren zenuwachtig als ze naar de dierenarts moeten, maar wij proberen het voor u zo prettig en ontspannen mogelijk te maken. Ondanks de soms vervelende reden dat u bij ons langs komt, willen wij dat u met een vertrouwd, tevreden en veilig gevoel naar huis gaat.

Door de groei die we hebben meegemaakt hou ik me als dierenarts vooral bezig met gebitsbehandelingen en operaties en zult u mij iets minder vaak tegenkomen op een consult. Daarnaast ben ik mij door de groei meer bezig gaan houden met de management kant van onze praktijk.

Ik hoop u natuurlijk eens in onze praktijk te ontmoeten, schroom niet om eens binnen te stappen voor een praatje om kennis te maken met mij of één van onze teamleden!