075 – 820 02 65 | Voor spoedgevallen na 18.00 uur en in het weekend: 020 - 740 06 00
Selecteer een pagina

De praktijk: 10 jarig bestaan! 

15 Augustus 2021, opende Dierenartspraktijk Wormer 10 jaar geleden de deuren! Wat een bijzonder moment

Tegelijk met dit heugelijke feit hebben wij nog meer nieuws: Zoals een aantal oplettende klanten al via de gemeente website hebben gezien, we hebben GROOT nieuws! Het huurcontract is getekend, dus we kunnen het aankondigen:
 

Wij gaan verhuizen!


Na 10 jaar zijn we inmiddels zo gegroeid dat we uit het huidige pand groeien. Om ons te kunnen blijven ontwikkelen hebben we meer ruimte nodig.

We verhuizen gelukkig niet ver weg, het pand aan de Dorpsstraat 85 wordt onze nieuwe thuishaven (voorheen Seniorenplezier en daarvoor de Dekamarkt). Met parkeerplaatsen voor de deur en meer ruimte om ons mooie werk goed te kunnen blijven uitvoeren.

Voordat het zover is moet er nog ontzettend veel gebeuren, maar des te leuker is het om u straks stap voor stap alle ontwikkelingen te laten zien! Volg hiervoor ook onze Facebook pagina. De eerste stap, het aanvragen van de vergunning is inmiddels rond, we zijn nu bezig met de voorbereidingen voor de verbouwing! 
 
Met veel energie en vreugde hopen wij de komende tijd achter de schermen alle plannen te maken en uit te (laten) voeren. We hebben er ontzettend veel zin in en staan tot die tijd gewoon volop voor u klaar op de huidige locatie!