075 – 820 02 65 | Voor spoedgevallen na 18.00 uur en in het weekend: 020 - 740 06 00
Selecteer een pagina

Op dit moment ben ik op zoek naar een dierenarts (of zelfstandig waarnemer) die mij in de praktijk kan ondersteunen.

Per maart 2016 zoek ik een dierenarts gezelschapsdieren voor 6 tot 14,5 uur per week. Vaste werkdag is vrijdag, daarnaast de flexibiliteit gewenst voor woensdagmiddag en zaterdagochtend om de week. Ook zelfstandigen zijn welkom, mits je op zoek bent naar vastigheid (vast rooster)

Ervaring gewenst minstens 6 maanden. Zelfstandig werken is een vereiste.

De dierenarts moet hart hebben voor zijn patiënten en hun baasjes. Belangrijk is communicatie met de baasjes, transparantie en eerlijkheid. De praktijk bevind zich in een dorp, waardoor het opbouwen van een goed klantrelatie voor ons voorop staat.

Ons team bestaat met jou erbij uit twee dierenartsen en twee paraveterinairen. Wij werken volgens moderne protocollen en richtlijnen. De praktijk is ingericht met uitgebreide diagnostische mogelijkheden zoals bloed- en urine onderzoek, röntgenologie en echografie. Er is een aparte operatiekamer met zowel narcose d.m.v. inhalatie als injectietechnieken mogelijk. Er is veel ervaring in gebitsbehandelingen aanwezig. Ervaring en interesse in management en promotie van de praktijk is een pre.

Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan een bericht naar info@dapwormer.nl, T.a.v. “Marinda Klos, sollicitatie dierenarts”. Heb je vragen, kijk even op onze site en schroom niet je vragen per mail naar ons te sturen. Ken je iemand die mogelijk interesse heeft? Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!