Uitgebreide mogelijkheden binnen een kleinschalige praktijk!

Uitgebreide mogelijkheden binnen een kleinschalige praktijk!

Door onze ervaring en kennis, in combinatie met uitgebreide moderne apparatuur, kunnen we nu nog meer! Al onze medewerkers volgen nascholingen, waardoor wij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Dierenartspraktijk WormerDaarnaast zorgen wij door veelal protocollair te werken dat de kwaliteit op een hoog niveau is en dat ook blijft!

Hiervoor is zeker geen groot team noodzakelijk. Daarnaast investeren wij blijvend in nieuwe apparatuur zodat u in Wormer verzekerd bent van de beste zorg voor uw huisdier.

Wij merken dat veel van onze klanten nog niet op de hoogte zijn van onze uitgebreide mogelijkheden. Daarom hier een overzicht van onze dierenartspraktijk met enkele foto’s.

Vaccinaties, gezondheidscontroles en advies.

Alleen bij een dierenarts krijgt u betrouwbare en objectieve adviezen ter bevordering van de gezondheid van uw huisdier!

Gebitscontrole en indien nodig gebitssanering (80% van alle huisdieren hebben afwijkingen aan het gebit!)

Operatieruimte en -apparatuurDiverse operaties zijn mogelijk. Denk aan sterilisaties, castraties, verwijderen van bulten, wratten, diverse buikoperaties, oogchirurgie en veel meer

Voor de gebitsbehandelingen en operaties is een narcose onvermijdelijk. Wij beschikken over de meest moderne technieken, waarmee wij iedere patiënt een geschikte en veilige narcose techniek kunnen bieden. De narcose is geen obstakel meer voor een ingreep, voor elk dier is er altijd een geschikte methode bij ons mogelijk!

Zo hebben wij sinds kort ook een beademingsapparaat waarmee we het dier automatisch kunnen gaan beademen als deze stopt met ademen tijdens een ingreep.
Een extra stuk veiligheid tijdens de narcose van uw huisdier.

Echografie

Met ons veelzijdige apparaat kunnen we ook de organen in uw dier bekijken zonder dat daar een operatie voor nodig is. Dit onderzoek is heel diervriendelijk (meestal geen narcose nodig!) en kan ons veel duidelijkheid geven over de buikorganen zodat een gerichte behandeling mogelijk wordt. Ook kunnen wij van drachtige dieren mooie filmpjes maken en u meegeven op een DVD!

Röntgenfoto’s

Röntgenapparaat

Vooral botstructuren zijn duidelijk te zien door middel van röntgenonderzoek, maar ook om de borstholte te beoordelen kan dit een zeer nuttig onderzoek zijn. Zo gebruiken wij röntgenstraling om problemen in de botten en gewrichten op te sporen, de schedel en voorste luchtwegen te beoordelen, alsmede luchtpijp, longen en hart in beeld te brengen. Wanneer wij een exacte diagnose kunnen vast stellen kunnen wij ook een betere (gerichte) therapie opstarten!

Bloedonderzoek

Wij hebben zelf een laboratorium ingericht met voorzieningen waarmee gericht bloedonderzoek verricht kan worden. De uitslag is hierdoor dezelfde dag nog bekend, zodat ook snel een behandeling kan worden uitgevoerd. In de meeste gevallen hoeft u niet langer te wachten op de uitslag door een extern laboratorium. Naast bloed kunnen wij zelf ook urine, ontlasting onderzoeken (op bepaalde parasieten) en microbiologisch onderzoek van de huid uitvoeren.

Samenwerking met Medisch Centrum voor Dieren Amsterdam

Door onze fijne samenwerking met het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam hebben wij inmiddels zeer korte lijnen met diverse specialisten. Bij gecompliceerde aandoeningen zijn we gegarandeerd van een goede samenwerking met deze specialistenkliniek.

Dierenarts aan huis in de Zaanstreek

Wanneer vervoer met uw huisdier niet mogelijk is of erg moeizaam gaat kunt u bij ons een afspraak maken voor een thuisvisite. Lees hier meer informatie over de dierenarts aan huis.

Share