075 – 820 02 65 | Voor spoedgevallen na 18.00 uur en in het weekend: 020 - 740 06 00
Selecteer een pagina

Het is een enorm compliment, voor ons team en onze manier van werken, dat de praktijk steeds drukker wordt. Bedankt voor uw vertrouwen! We hopen nog heel lang u de service te kunnen blijven geven die u van ons gewend bent.

We merken dat er veel nieuwe dieren in Wormer bij zijn gekomen dit Coronajaar. Wat ontzettend leuk en gezellig! Echter hebben wij daardoor ook meer aanvragen voor inschrijvingen dan we nu kunnen verwerken. We zullen dus de afspraken in de toekomst iets anders moeten inplannen. Ook is er momenteel een schaarste aan dierenartsen in de regio, waardoor wij veel worden gebeld over patiënten van andere praktijken. Waar mogelijk doen wij onze uiterste best zoveel mogelijk dieren te helpen. Helaas is vanwege de rekbaarheid in ons team en de ruimte in onze praktijk wel een grens aan het aantal patiënten wat ingeschreven kan worden. Wij willen u als vaste en trouwe klant laten weten dat u en uw huisdier altijd voor gaat op nieuwe klanten!

Hoe kunnen we toch zoveel mogelijk dieren blijven behandelen?

Door deze toenemende drukte willen wij de beperkte ruimte in onze praktijk efficiënter benutten. Dit heeft invloed op onze werkwijze. Door de perikelen omtrent Corona zijn de mogelijkheden enigszins beperkt, maar zien wij wel mogelijkheden.

Helaas hebben wij per 15 december 2020 onze maatregelen weer moeten aanscherpen en mag de eigenaar niet meer mee de spreekkamer in.

Als gevolg hiervan hebben wij besloten dat u weer met uw huisdier mee naar binnen mag! Echter wel na desinfectie van handen en dus met het dragen van een mondkapje. In de spreekkamer staat een stoel waarop u gaat zitten. U mag tijdens het consult niet opstaan of helpen, omdat dan de 1,5 meter niet mogelijk is. Op voldoende afstand is altijd een assistente aanwezig die uw dier begeleid, zodat de arts rustig het onderzoek en behandeling kan uitvoeren. Het overleggen met u zal daardoor weer veel fijner gaan en u kunt weer beter zien wat we doen! Voelt het voor u niet prettig om mee naar binnen te gaan, dan is dat uiteraard ook geen probleem, geeft u dit dan het liefste bij het maken van de afspraak al aan.

Inzet meer medewerkers

Verder zullen wij de komende maanden vaker met twee artsen tegelijk proberen te werken. Ook zullen de paraveterinairen handelingen waarvoor zij geschoold zijn, van de artsen over gaan nemen. Hiervoor hebben wij een tweede behandelruimte ingericht. Deze ruimte grenst direct aan de voor u bekende spreekkamer. Op momenten dat er geen tweede arts werkzaam is wordt deze ruimte gebruikt als kantoor. We zullen ervaren of het hierdoor mogelijk is meer afspraken te kunnen bieden voor alle patiënten.