Marinda van Ekris (Dierenarts-Eigenaar)

pasfoto marinda

Ik ben Marinda van Ekris, dierenarts voor gezelschapsdieren. U zult mij veel tegenkomen in deze praktijk, want naast dierenarts ben ik ook eigenaar van deze praktijk. Hieronder zal ik wat meer over mijzelf vertellen:

Ik ben opgegroeid in de Zaanstreek, in Westzaan om precies te zijn. Van jongs af aan is het mijn droom geweest om dierenarts te worden en een eigen praktijk te beginnen. In Nederland is hiervoor één opleiding in Utrecht waar ik in januari 2008 ben afgestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik bij diverse praktijken en klinieken ervaring opgedaan. Na mijn studie ben ik terugverhuisd naar de Zaanstreek en na diverse waarnemingen, had ik mijn plek gevonden in Schagen. Daar heb ik bijna 3 jaar met veel plezier gewerkt.

De wens voor een eigen praktijk werd echter zo sterk dat ik samen met mijn man besloot een eigen praktijk te beginnen in onze geliefde Zaanstreek. Mijn man komt uit Wormer en een groot deel van mijn sociale leven was dan ook in Wormer. Hierdoor was de binding met Wormer altijd al aanwezig, vandaar dat wij besloten in dit mooie door veel natuur omgeven dorp een dierenartspraktijk te openen.

Uiteraard hebben wij zelf ook huisdieren. We hebben een kat die (niet) luistert naar de naam Dobby. En vanaf november 2015 is ook onze hond Dexter bij ons gekomen. Dexter mag geregeld mee naar de praktijk, dus u zult hem weleens tegenkomen. Sinds september 2010 hebben wij een lieve zoon Martijn en in april 2013 hebben wij onze tweede zoon mogen verwelkomen in ons midden, hij heet Jesper.

Ons doel met onze praktijk is om vooral goede moderne gezondheidszorg te bieden voor uw dier. De kwaliteit van onze zorg zal altijd bovenaan staan. Daarnaast willen we ook dat u en uw huisdier zich thuis voelen bij ons. Veel klanten en hun dieren zijn vaak zenuwachtig als ze naar de dierenarts moeten, maar wij proberen het voor u zo prettig mogelijk te maken. Ondanks de soms vervelende reden dat u bij ons langs komt, willen wij dat u met een vertrouwd en veilig gevoel naar huis gaat.

Ik hoop u natuurlijk eens in onze praktijk te ontmoeten, schroom niet om eens binnen te stappen voor een praatje om kennis te maken!

Share