Brittney Bergers (Paraveterinair)

Hoi! Mijn naam is Brittney en vanaf september 2020 ben ik werkzaam als paraveterinair bij dierenartsenpraktijk Wormer. Ik heb nooit lang na moeten denken over wat ik wilde worden. Ik ben gek op dieren en de combinatie van de omgang met mensen maakt dit beroep voor mij zo leuk. Geen dag is hetzelfde en bovendien is het ontzettend dankbaar werk!

In juni 2020 heb ik mijn diploma in ontvangst genomen. Ik kan dus nu alles wat ik heb geleerd in de opleiding in praktijk gaan brengen. Hier heb ik heel veel zin in!  Tussen mijn ervaren collega’s in deze gezellige dorpspraktijk verwacht ik ook nog veel kennis op te doen.

Ik kom zelf uit Assendelft, een Zaankanter dus. Ik ben hier opgegroeid tussen de honden, paarden en katten. Op dit moment hebben we alleen nog een Jack Russell; Saartje. Toch blijven paarden mijn hobby. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en ben ik elke week te vinden in het zwembad voor een lesje Floatfit. Ik geniet er ook van om wat te drinken met vriendinnen of mijn lieve vriend, Jelle, leuke dingen te ondernemen.

Misschien ziet u mij wel binnenkort achter de balie zitten. Tot dan!Share