075 – 820 02 65 | Voor spoedgevallen na 18.00 uur en in het weekend: 020 - 740 06 00
Selecteer een pagina

Amber van Heusden (Dierenarts)

Mijn naam is Amber van Heusden en ik ben sinds november 2018 werkzaam bij DAP Wormer. Ik ben geboren en getogen in Westzaan. Al van kinds af aan wist ik dat ik dierenarts wilde worden. In 2010 ben ik begonnen aan de bachelor diergeneeskunde aan de faculteit in Antwerpen. Hier heb ik 4 jaar met plezier gewoond en gestudeerd. Na mijn bachelor ben ik verhuisd naar Gent om daar de master te kunnen volgen.  Inmiddels heb ik ook dit diploma op zak en mag ik mijzelf “dierenarts” noemen!

Na mijn opleiding ben ik terug naar de Zaanstreek verhuisd, hier woon ik momenteel samen met mijn vriend. Sinds juli 2018 hebben wij een hond, Laika genaamd. Zij is een Border Collie, geboren in mei 2018, ze mag regelmatig mee naar de praktijk, dus wellicht zult u haar eens tegenkomen! Daarnaast heb ik een paard, Brownie Bobber.

Tijdens mijn studie heb ik twee weken stage gelopen bij DAP Wormer. Dit beviel erg goed en zodoende heb ik hier, in afwachting van mijn diploma, tijdelijk gewerkt als assistente en inmiddels ben ik aan het werk als dierenarts! Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten op de praktijk!

Tot dan!