075 – 820 02 65 | Voor spoedgevallen na 18.00 uur en in het weekend: 020 - 740 06 00
Selecteer een pagina

Kim Halberstadt (Paraveterinair)

Met haar jarenlange ervaring is Kim ons team komen versterken sinds mei 2022, zij stelt zichzelf hieronder voor:

Hallo, ik ben Kim. Ik woon in Koog aan de Zaan samen met mijn man en 2 kinderen. Al heel wat jaren ben ik werkzaam als paraveterinair in de Zaanstreek. Voor sommige klanten wellicht een bekend gezicht.

Sinds mei 2022 ben ik het team van Wormer komen versterken. Wat heel vertrouwd voelt. Ik doe mijn werk al heel wat jaren met veel liefde. Het leuke vind ik dat geen dag hetzelfde is. Het is ook heel gevarieerd werk. De ene keer help je bij een lastige operatie, dan geeft je advies over medicijn gebruik, dan ben je bloed aan het onderzoeken en 5 minuten later ben je aan het schoonmaken. Het is nooit saai.

Liefde voor dieren heb ik al van jongs af aan. Ik ben opgegroeid met veel dieren om me heen. Honden, katten, konijnen en andere kleine knagers. Momenteel heb ik (maar) 1 huisdier, onze kat Lara, een knappe oude dame, die graag op haar buik gekriebeld word.

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, lezen en creatief bezig zijn.

Ik kijk er naar uit om alle klanten en hun huisdieren te leren kennen!