Energique RAW veterinary diets

Nu bij ons verkrijgbaar!
Voeding die past bij de levensfase en behoefte van uw hond.

De recepturen zijn compleet geformuleerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat werkzaamheid en compleetheid gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn alle Energique Raw Veterinary Diets diepvriesvoedingen bewerkt met HPP, High Pressure Processing. HPP is een wetenschappelijk gevalideerde manier om pathogene bacteriën in voeding af te doden. Hierdoor zijn ze veilig inzetbaar voor honden met specifieke aandoeningen.

 • compleet-icon

  Veelzijdigheid & compleetheid

  Alle producten zijn compleet geformuleerd met dierlijke ingrediënten aangevuld met een rijke en gevarieerde mix van plantaardig materiaal voor voldoende vezelwerking, en gegarandeerd vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen. Met toegevoegde vitamines en mineralen.

 • Wetenschappelijk

  Wetenschappelijk geformuleerd

  De dieetlijn is volledig compleet geformuleerd conform wetgeving en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten voor verschillende dieetindicaties.

 • hpp_energique

  Veiligheid & verantwoordelijkheid

  Het HPP proces maakt de Raw Veterinary Diets van Energique de microbieel meest veilige rauwe, veterinaire voedingslijn. High Pressure Processing (HPP) heeft als doel het elimineren van ziekteverwekkende bacteriën. HPP is een wetenschappelijk gevalideerde manier om pathogene bacteriën in (humane) voeding af te doden. HPP wordt ook veelvuldig toegepast op producten voor humane consumptie.

  Meer info over HPP?
  Lees meer…

 • high_quality

  Kwaliteit & betrouwbaarheid

  Energique Raw Veterinary Diets worden geproduceerd door Energique BV in Gorredijk. Alle producten worden in een fabriek met GMP+ en IFS certificering gefabriceerd en zijn van humane consumptiekwaliteit.

  Voor maximale transparantie zijn alle diëten open gedeclareerd.

  Meer weten over Energique BV?
  Lees meer…

  Onze producten

  Verkrijgbaar bij uw dierenarts

  Raw Veterinary Diets zijn diepvries voedingen en exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts.

  Vraag ons naar de passende Raw Veterinary Diets voeding voor uw hond.

Share