Renate Groenland (Paraveterinair)

renate bewerktIk ben Renate Groenland en werk sinds 1 augustus 2016 bij Dierenartspraktijk Wormer. Na 18 jaar in een andere praktijk gewerkt te hebben, kwam deze uitdaging op mijn pad. Ik ben erg blij dat ik in deze fijne praktijk kan werken en hoop dat ik weer net zulke fijne banden kan opbouwen met de klanten hier in Wormer als ik bij de vorige praktijk had. Het idee om voor een kleine persoonlijke dorpspraktijk te gaan werken sprak mij dan ook enorm aan. Soort van thuiskomen!

Ik ben getrouwd met Tino en woon samen met 3 kinderen in Assendelft. Een zoon van 13, een dochter van 9 en nog een zoontje van 4. Ons gezin is dol op honk- en softballen en onze oudste is zelfs een topsporttalent en zit op een Baseball Academy in Amsterdam. Onze middelste speelt bij Cromtigers in de softbal-pupillen en de jongste zal vast volgen.

Zelf heb ik thuis een kat. In het verleden heb ik altijd katten uit het asiel gehaald waarvan ik dacht ‘die kan ik wel redden’ omdat ze iets mankeerden. Maar bij onze laatste aanwinst zijn we juist gegaan voor een Brits korthaar kitten. Zij is alweer bijna 2 nu en is, natuurlijk, de mooiste en liefste.

Ik heb, zoals eerder genoemd, al ontzettend veel ervaring en het klinkt misschien wat arrogant (als u me leert kennen dan merkt u dat ik dat niet ben hoor!) maar ik ben goed in mijn vak en daar ben ik trots op. Ik vind het ook heerlijk en belangrijk om steeds bij te leren. Daarom kijk ik ook enorm uit naar deze nieuwe ervaring!

Het leukste aan mijn werk is dat geen dag hetzelfde is! Dat betekent dat je erg creatief en flexibel moet zijn. En ik vind het contact met klanten en hun dieren echt het leukste wat er is en dat is ook een van mijn sterkste kanten.

Tot ziens!

Share