Nikita Nielen (Paraveterinair)

nikita en roninMijn naam is Nikita Nielen en ik kom uit Zaandijk. In 2011 ben ik, na 2 jaar Dierverzorging management niveau 4 te hebben afgerond, begonnen met de opleiding Dierenartsassistente paraveterinair. Deze opleiding heb ik afgelopen mei 2013 met goede resultaten afgerond, waarna ik mijzelf nu officieel paraveterinair mag noemen!

De tweede helft van het eerste leerjaar heb ik een stage gelopen van 2 dagen in de week bij Dierenartspraktijk Wormer. Ik heb hier een leuke en leerzame stageperiode gehad waar ik erg veel verschillende werkzaamheden mocht uitvoeren waaronder ook het helpen van klanten, het beantwoorden van de telefoon en het assisteren bij operaties.

Omdat Marinda tevreden was met mijn functioneren tijdens mijn stageperiode, kreeg ik de kans om op de zaterdag als assistente te werken. Ook heb ik mogen invallen voor een assistente in de vakantieperiode. Hier heb ik erg veel van geleerd, vooral op het gebied van baliewerkzaamheden. Inmiddels dus met het benodigde diploma op zak. Vanaf november 2013 werk ik meerdere dagen in de week, dus u zult mij geregeld tegenkomen!
Tot ziens in de praktijk!

 

Share